Sommarlov = pyssel

Åh, vad skönt det är med sommarlov! Och idag har sommarvärmen kommit till Göteborg.
Har kommit in ett pysselstim. Har sytt en amningskudde och virkat ett par converse till bebisen. Ska ta en tur till Kinna någon dag med vännen L och kolla barntyger och se om jag hittar något fint till fodral till amningskudden.




Nya kort

Igår kväll hade jag besök av en god vän. Vi satt och pysslade långt in på småtimmarna. Här är två kort dom jag fick gjort.





I förmiddags fortsatte jag att pyssla och det resulterade i detta kort till vänner som vi ska besöka ikväll.




Nya köket är nästan klart

Nu börjar det verkligen likna ett färdigt kök här hemma. Det som inte är klart är en glasskiva (istället för kakel), inkoppling av spotlights ovanpå och under väggskåpen, en taklampa, ett matbord och stolar samt teleskåpröret till fläkten. Vi är jättenöjda med resultaten hittills.







Nu är det bara 6 el 7 arbetsdagar kvar innan det är sommarlov. Har inte bestämt om jag ska jobba nästa torsdag eller ej. Fattar inte vad det här läsåret tog vägen. Sen har jag ju bara 2 månader att jobba i höst innan jag går på föräldraledighet vilket känns kanon. Jag kommer att jobba i en F-1:a och vi ska använda oss av att skriva sig till läsning vilket känns jättespännande. Tur att jag får vara med i uppstarten i  alla fall.


RSS 2.0